Skip to main content
Blog

De mogelijkheden van Livestreamen

By 1 juli 2020No Comments
Door de Covid-19 crisis moeten veel bedrijven fysieke events omzetten naar digitale of hybride events. Een digitaal event is volledige online en een hybride event is een combinatie van digitaal en live. Het is lastig om digitaal dezelfde beleving te geven als bij fysieke events maar daarnaast bied het ook veel mogelijkheden. Zo zit je bij een digitaal event niet gebonden aan een locatie waarbij je te maken hebt met een limiet qua aantallen bezoekers. Daarnaast hebben bezoeker van je event ook geen reistijd waardoor ze heel tijd efficient het event kunnen bijwonen.
Daarnaast kun je met verschillende tools toch interactie genereren met het publiek. Door bijvoorbeeld polls te houden of door de mogelijkheid te bieden om digitaal vragen te stellen.
Ook hoeven sprekers niet op locatie aanwezig te zijn. Deze kunnen via een inbel verbinding naar de “studio” gehaald worden.
Doordat het volledige event wordt opgenomen met camera’s is het ook heel gemakkelijk om de presentaties na afloop van het event beschikbaar te maken voor de geïnteresseerde die niet live mee hebben kunnen kijken. Daarmee creëer je een nog groter bereik.
Van keynote presentaties tot paneldiscussies met meercamera regie. VEODI heeft alle apparatuur in huis om events om te zetten naar een digitale beleving. Bekijk de livestream pagina van VEODI om een impressie te krijgen van de mogelijkheden. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden neem dat vooral contact met ons op!

Leave a Reply