Een bedrijfsfilm laten maken.

Laat jouw bedrijf zien in een kort en krachtige bedrijfsvideo!

Heel persoonlijk de kernwaarden van jouw bedrijf in een bedrijfsvideo laten zien, is makkelijker dan men vaak denkt. Van up-and-close met interviews en korte anekdotes tot helicopter view drone-shots van het bedrijfspand. En om net wat meer diepgang in de bedrijfsfilm te creƫren, werken we nauw samen met professionele voice-overs. Ook een bedrijfsfilm laten maken? Lees verder!

Het verhaal van bGrid:

Vertel het met beeld. Dat best eenvoudige principe zorgde ervoor dat VEODI voor bGrid aan de slag mocht om een handige bedrijfsvideo op te nemen. Door middel van interviews en een mix van beeld en animatie legden we de kijker uit wat de eindeloze mogelijkheden van de slimme sensoren van dit bedrijf zijn.

Elk bedrijf is anders en daarom is ook elke bedrijfsfilm anders. Daarom gaan we altijd eerst in gesprek om te kijken wat de wensen en eisen zijn, en wat vervolgens mogelijk is.

We werken met de nieuwste gadgets en de meest moderne apparatuur “the sky is the limit”. Onze visie is dat een kort en krachtige bedrijfsvideo vaak het beste werkt. Uiteraard is er voor ieder wat wils. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Behind the scenes

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een bakkie bij ons op kantoor?
06 21628783
info@veodi.nl

Kom in contact

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een bakkie bij ons op kantoor?

06 21628783
info@veodi.nl

Kom in contact