Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm laten maken? Dat kan bij Veodi!

Elk bedrijf is anders en daarom is ook elke bedrijfsfilm anders. Daarom gaan we altijd eerst in gesprek om te kijken wat de wensen en eisen zijn, en wat vervolgens mogelijk is. Een bedrijfsvideo laten maken doe je niet zomaar. Daar moet je goed over nadenken. Wat wil je laten zien van je bedrijf? Welke kernwaarden wil je laten zien? Hoe wil je die laten zien? Ga zo maar door! Gelukkig hebben wij bij Veodi veel ervaring in het maken van bedrijfsfilms en denken wij graag mee.

 Van up-and-close met interviews tot drone-shots vanuit de lucht. Met professionele voice-overs of juist een medewerker zelf aan het woord. Kort en bondig of juist uitgebreid en tot in detail. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook een bedrijfsfilm laten maken? Neem contact met ons op!

 

Het verhaal van bGrid:

Vertel het met beeld. Dat best eenvoudige principe zorgde ervoor dat VEODI voor bGrid aan de slag mocht om een informatieve bedrijfsvideo op te nemen. Door middel van interviews, voice-over en een een mix van beeld en animatie legden we de kijker uit wat de eindeloze mogelijkheden van de slimme sensoren van dit bedrijf zijn.

In dit geval leverden we niet één, maar zelfs twee bedrijfsvideo’s op. In de eerste video werken we met beeld, een voice-over en animaties, om kort en helder  de werking van deze slimme sensoren uit te leggen.
De tweede video, waarin de CEO van bGrid zelf en een aantal klanten (onder andere Microsoft) aan het woord zijn, licht toe  waarom het wordt gebruikt en hoe zij het, als klanten, hebben ervaren.

Behind the scenes

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een bakkie bij ons op kantoor?
06 21628783
info@veodi.nl

Kom in contact

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een bakkie bij ons op kantoor?

06 21628783
info@veodi.nl

Kom in contact