Social video’s

Van Instagram-story tot YouTube-serie. Bij Veodi leveren we alle social media video’s op (for)maat.

Veodi is gespecialiseerd in video’s voor social media. Een groot deel van de door ons geschoten content wordt uiteindelijk ingezet op verschillende social media-kanalen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Veel van deze platformen stellen hun eigen  eisen aan social media video’s. Je moet denken aan: formaat, duur, het gebruik van muziek en nog meer. Wij kennen de eisen en zetten onze kennis graag in voor jouw bedrijf. Meer weten? Neem contact met ons op!

De online video’s van Rabobank:

Om ondernemers bewust te maken van de voedselverspilling in hun zaken, ging chef kok Estee Stroker langs diverse zaken om het principe van de Rabobank Food Waste Challenge uit te leggen, én toe te passen. VEODI legde in een YouTube-serie van vijf video’s de hele campagne vast in samenwerking met Hello Sparkle.

De social media video’s van Lipton & Koetjes en Kalfjes:

Het initiatief ‘Koetjes & Kalfjes’ koppelt studenten aan eenzame ouderen zodat die af en toe met elkaar kunnen bellen. Omdat samen beter is dan alleen. Wij maakten (op 1,5 meter afstand) samen met Lipton en Effective social video’s die online in worden gezet om meer studenten te werven voor dit initiatief.

Om voor de oproep video zoveel mogelijk views te genereren hebben we ook verschillende Instagram-stories ontwikkeld.

Hierin wordt een korte teaser van de video weergegeven met een trigger om de volledige video te bekijken. Dit is een van de vele voorbeelden van video voor social media.

Behind the scenes

Ook een video laten maken?

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een bakkie bij ons op kantoor?
+31 6 21628783
contact@veodi.nl

Kom in contact

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een bakkie bij ons op kantoor?

06 21628783
info@veodi.nl

Kom in contact