Social video’s

Van Instagram-story tot YouTube-serie. Bij Veodi leveren we alles op maat.

Omdat een groot deel van de door ons geschoten content ingezet wordt op verschillende social media-kanalen, zijn wij gespecialiseerd in het maken van content voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Veel van deze platformen stellen hun eigen (en vooral verschillende!) eisen aan formaat, duur en bijvoorbeeld het gebruik van muziek. Wij kennen de regels, en hebben een uitgebreide selectie rechtenvrije muziek die we in kunnen zetten. 

Het verhaal van Rabobank:

Om ondernemers bewust te maken van de voedselverspilling in hun zaken, ging chef kok Estee Stroker langs diverse zaken om het principe van de Rabobank Food Waste Challenge uit te leggen, én toe te passen. VEODI legde in een YouTube-serie van vijf video’s de hele campagne vast in samenwerking met Hello Sparkle.

Het verhaal van Lipton & Koetjes en Kalfjes:

Het initiatief ‘Koetjes & Kalfjes’ koppelt studenten aan eenzame ouderen zodat die af en toe met elkaar kunnen bellen. Omdat samen beter is dan alleen. Wij maakten (op 1,5 meter afstand) samen met Lipton en effective een promovideo die in wordt gezet om meer studenten te werven voor dit initiatief.

Naast deze video hebben we ook verschillende Instagram-stories ontwikkeld om de video nog meer zichtbaar te maken.

Behind the scenes

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een bakkie bij ons op kantoor?
06 21628783
info@veodi.nl

Kom in contact

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een bakkie bij ons op kantoor?

06 21628783
info@veodi.nl

Kom in contact