Webinar studio

Studio’s in Scheveningen en Aalsmeer.

VEODI heeft state-of-the-art studio’s in Aalsmeer en Scheveningen, uitgerust met de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat je webinars soepel verlopen en er ook nog eens fantastisch uitzien.

  • 5/5 op Google Reviews

Daarom kies je veodi

  • Streamen naar elk platform;

  • Integraties met o.a. Slido en Mentimeter;

  • Custom platform mogelijk;

  • Op elk mogelijke locatie.

Aalsmeer

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Den Haag

Hellingweg 98H
2583 WH Den Haag

studio op locatie

Liever een studio op een andere locatie? Geen probleem! VEODI biedt ook een mobiele stream studio aan, wat betekent dat we een studio op elk gewenste locatie kunnen opbouwen.

Wil je korte lijnen en snel resultaat? veodi is het videoproductie bedrijf dat je zoekt.

  • Roel Klepper, Johnny Loco

Jij het verhaal, wij de techniek

Beschouw jouw webinar als meer dan een online verhaal. Onze volledig uitgeruste webinar studio biedt jou de mogelijkheid je kijkers te verrassen en tot het eind betrokken te houden. Met een strakke setting, professionele leaders, naadloze overgangen. En alles natuurlijk haarscherp uitgezonden. Wij helpen je écht impact te creëren bij een groot publiek. Wij hebben alles in huis om jouw webinar professioneel in beeld te brengen. En direct te streamen naar elk gewenst platform.

Veodi denkt graag mee

De mogelijkheden van webinars in onze studio zijn eindeloos. Wij denken graag mee. Of het nu gaat om een presentatie, interview of interactieve workshop. Benieuwd wat we voor jouw webinar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een telefonische intake inventariseren we jouw behoeftes. Je ontvangt altijd een scherpe offerte op maat.

Ben je op zoek naar een Webinar studio?

Neem contact op met Maxim Bouten of laat je gegevens achter. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!