De uitdaging

VGZ benaderde ons voor het ontwikkelen van een webinar reeks. Deze werd in samenwerking met Albert Heijn gemaakt om een gezondere leefstijl te promoten. Ook was het de bedoeling dat er enkele video animaties ontwikkeld werden en was er een platform nodig waarop de kijkers kunnen meekijken en via een chat functie vragen kunnen stellen live in de uitzending.

De oplossing

In onze studio in Den Haag hebben we deze webinars gehost. Aangezien Veodi naast livestreams ook animatie video's maakt was het voor ons erg fijn om deze leader videos inhouse te produceren en op te nemen in deze webinars. Als laatste hebben we ook een uitzendplatform op maat ontwikkeld (veodi.nl/vgz) in de look and feel van de opdrachtgever inclusief een chatfunctie die gemodereerd kan worden door de webinar host.

Het resultaat

Deze webinars, waarin o.a. Erik Scherder te gast was om te spreken over de voordelen van bewegen, zijn door honderden geïnteresseerde bekeken en hebben een positieve bijdrage geleverd aan het promoten van een gezonde leefstijl.

Ook aan de slag met video content?

Neem contact op met Maxim Bouten of laat je gegevens achter. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!