Home > Video producties > (video) Podcast

Een (video) podcast opnemen

Vol gas. Maakt de podcast nog altijd haar opmars. En dat snappen we, want wanneer er interessante dingen worden besproken is het fijn om te luisteren. En handig om kennis over te dragen. VEODI heeft alle apparatuur én kennis in huis om ook jouw podcast op te nemen. Te editten. En kant en klaar aan te leveren. Bovendien kunnen we, zoals je wellicht ook al zou verwachten, een videoregistratie van het gesprek maken. Zodat de podcast ook op bijvoorbeeld YouTube te bekijken en -luisteren is. 

Veodi kan je ook verder helpen bij het opnemen van Jingles of intro’s voor je podcast en wanneer je een vodcast (video podcast) wil maken kunnen we uiteraard ook een intro video voor je ontwikkelen om je serie mee in te starten.

Wanneer je voor een video podcast gaat is het extra leuk om bijvoorbeeld microfoon klopkappen te gebruiken met je eigen bedrijfslogo erop zodat je naast optimaal geluid ook een mooi plaatje hebt.



Hier kun je een voorbeeld beluisteren van een Podcast die we hebben opgenomen voor onze klant NLO. Deze is nu te luisteren via Spotify, Soundcloud en google podcast!

https://www.nlo.eu/nl/nlos-podcast

Ook een video laten maken?

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een bakkie bij ons op kantoor?
+31621628783
contact@veodi.nl

Kom in contact

Vrijblijvend een offerte ontvangen of een bakkie bij ons op kantoor?

06 21628783
info@veodi.nl

Kom in contact