Home > Video producties > Videoregistratie

Videoregistratie

Een volledige videoregistratie nodig? Bij Veodi geen probleem!

Videoregistraties en live streams zijn, helemaal gedurende de Covid-19 tijden, enorm aan het groeien. Bij evenementen wordt vaak veel en belangrijke kennis gedeeld. Kennis die veel vaker kan worden gedeeld door deze online te plaatsen. Een videoregistratie biedt hiervoor de ultieme oplossingen. Daarmee kun je een event direct of achteraf met oneindig veel mensen delen zonder dat die allemaal fysiek aanwezig hoeven te zijn op de event locatie.

Videoregistratie voor Schroders x sessions:

Als onder andere Nobelprijswinnaar Pier Vellinga en oud-Shell topman Jeroen van der Veer de keynote speakers zijn op een event over energietransitie, dan zorgt VEODI dat de camera’s draaien. Voor Schroders x sessions verzorgen wij jaarlijks de videoregistratie. Voor dit event heeft VEODI de 5 keynotes, 5 interviews met de sprekers en een sfeervideo vastgelegd met 6 camera’s. Bekijk hier alle keynotes terug:  https://www.schrodersxsessions.nl/terugblik/ Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Behind the scenes

Livestreamen voor Management Events:

Management Events moest door Covid-19 al haar fysieke events van 2020 omzetten naar digitale events. Deze events bestonden uit keynote presentaties tot paneldiscussies met vier of vijf man. VEODI verzorgde hierbij alle apparatuur en kennis die nodig was om deze events te livestreamen. Inclusief meercamera regie om zelfs de paneldiscussies zo persoonlijk mogelijk te live streamen. Hiervoor werd het Nederlandse hoofdkantoor van Management Events omgetoverd tot een televisiestudio. Benieuwd hoe VEODI jouw event kan helpen digitaliseren? Neem contact met ons op!

Behind the scenes

Een kijkje achter de schermen

We zetten maar al te graag alle mogelijke middelen in om de klant een zo tof mogelijkheid eindresultaat voor te schotelen.

Stuur mij een offerte!